2019 Yılı RMCD Burs Sonuçları

Kurulduğu günden bu güne rekonstrüktif mikrocerrahinin ülkemizdeki gelişimine katkı sağlamayı gaye edinen Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği bilindiği üzere 2015 yılından beri mikrocerrahiye ilgi duyan  meslektaşlarımızı teşvik etmek ve desteklemek amacıyla yurtdışı eğitim bursu vermektedir. 

2019 yılı için bursu için başvurular Kasım ayında alınmıştır. Bu dönem için gelen başvuru sayısının geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak şekilde fazla sayıda olması oldukça sevindiricidir ancak seçim yapmayı da oldukça zorlaştırmıştır. Bu noktada dernek yönetim kurulu olarak bursiyerlerimizin sayısını arttırmanın da yollarını da aradık ancak ülkenin ekonomik gerçeklerinin bu sene burs sayımızın arttırılabilmesine olanak vermediğini üzülerek bildirmek isteriz. 

Değerlendirme süreci sonucunda Dr. Anıl Demiröz (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı) ve Dr. Ümit Aygün  (İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi El Cerrahisi Yan Dal) 2019 yılı RMCD yurtdışı burs desteğine hak kazanmışlardır. 

Dernek yönetim kurulu olarak gerek her iki meslektaşımızı, gerek burs veremediğimiz diğer adayları içtenlikle kutluyor, tümünün yapacakları yurtdışı eğitim ziyaretlerinin en faydalı şekilde geçmesini temenni ediyoruz. 

RMCD olarak mikrocerrahi alanında eğitim ve destek faaliyetlerimizi arttırarak devam etme gayretimizi sizlerin de desteğiyle sürdüreceğiz. Tüm meslektaşlarımızı yenilenen web sitemiz http://www.rmcd.org.tr/ üzerinden derneğimizi takip etmeye ve faaliyetlerimize destek olmaya çağırıyoruz.